ALOHIDA YORDAMGA MUHTOJ BOLALARNI TIBBIYOTDAGI,IJTIMOIY SOHADA,SIYOSIY-HUQUQIY VA MA’DANIY SOHALARDAGI TUSHUNCHALARI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Alohida yordamga muhtoj bolalarni tibbiyotda,ijtimoiy  sohada,siyosiy-huquqiy va ma’daniy sohalarda alohida e’tibor.Ushbu sohalarda alohida yordamga muhtoj qatlamini har tomonlama qo’llab-quvvatlash.