SENSOR INTEGRASIYA BUZILISHLAR (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Sensor integratsiya buzilishlari bo’lgan bolalarda aqliy faoliyat, hotira, diqqat, tafakkur, idrok va hulq-atvor ko’nikmalari normada rivojlangan bo’lishiga qaramay berilayotgan ma’lumotlarni qabul qilish va o’zlashtirishga qiyinchiliklarga duch keladilar.