OZIQ-OVQAT MAHSULOTLARINI TEKSHIRISHNING ZAMONAVIY USULLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu tadqiqot oziq-ovqat mahsulotlarini tekshirishning zamonaviy usullarini tahlil qiladi. Oziq-ovqat xavfsizligini ta'minlash va iste'molchilarni himoya qilish uchun yangi texnologiyalardan foydalanishning muhimligi ta'kidlangan. Tadqiqot natijalari va amaliyotlar orqali ilgari o‘tkazilgan tahlillar keltirilgan.