BOLALARDA NAFAS YO’LLARI INFEKSIYALARI? (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola bolalarda nafas yo’llari infeksiyalari paydo bo’lishi sabablari , klinikasi davolash, bu kasallikda zamonaviy davolash usullarini qo’llash , zamonaviy texnikalardan foydalanishga mo’ljallangan.