BOSHLANGʻICH SINFLARDA TAʼLIM SIFATINI OSHIRISHNING INNOVATSION USULLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinflarda ta’lim sifatini oshirishning innovatsion usullari, zamonaviy pedagogik yondashuvlar va interfaol metodlarning samaradorligi haqida so‘z boradi. Ta’lim jarayonida axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan foydalanish, o‘yin texnologiyalari, muammoli ta’lim va integratsiyalashgan yondashuvning ahamiyati yoritilgan.