QADIMIY DORIVOR O‘SIMLIK BU – LSMALOQ (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ismaloq o'simligi, o'zining ko'p foydali xususiyatlari bilan tanilgan o'simliklardan biridir. U ko'plab vitaminlar, minerallar va antioksidantlar bilan boy bo'lib, inson organizmi uchun zarur bo'lgan ko'plab ozuqaviy moddalarga ega. Ushbu maqolada ismaloq o'simligining foydali xususiyatlari va uning sog'liq uchun ahamiyati haqida ma'lumotlar berilgan.