BALIQLAR SAPROLEGNIOZNI BOSHQA KASALLIKLARDAN DIFFERENSIAL DIAGNOSTIKA QILISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada baliqchilik bilan shug’ullanuvchi fermer xo‘jaliklarining sun’iy suv havzalarida ko‘paytirilayotgan baliq va uvildiriqlarni zararlab, xo‘jaliklarga katta iqtisodiy zarar keltiradigan saprolegniozga aniq tashxis qo‘yish va uni o‘xshash kasalliklardan farqlash haqida batafsil ma’lumot keltirilganAnnotatsiya. Ushbu maqolada baliqchilik bilan shug’ullanuvchi fermer xo‘jaliklarining sun’iy suv havzalarida ko‘paytirilayotgan baliq va uvildiriqlarni zararlab, xo‘jaliklarga katta iqtisodiy zarar keltiradigan saprolegniozga aniq tashxis qo‘yish va uni o‘xshash kasalliklardan farqlash haqida batafsil ma’lumot keltirilgan