SUR QORAKO‘L QO‘Y-QO‘ZILARNING BIOLOGIK HAMDA MAHSULDORLIK XUSUSIYATLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqolada har xil sharoitda boqilayotgan Cho‘l-dasht ekologik hududagi qorako‘l qo‘zilari va tog‘-tog‘oldi ekologik hududdagi sur qo‘zilarining ranbaranglik bo‘yicha taqsimlanishi hamda mahsuldorligi haqida ma’lumotlar keltirilgan.