BEDANALAR OZUQA RATSIONINI BOYITISHDA SUT ZARDOBIDAN FOYDALANISHNING AHAMIYATI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqolada sut zardobi qo‘shib boyitilgan ozuqa ratsionibilan oziqlantirilgan bedana ozuqalarining ozuqaviylik qiymatini, ozuqa iste’molihamda ozuqaning to‘yimliligini, yedirimliligini oshirish va tarkibini boyitish, ratsiondan foydalanish samaradoriligini oshirish to‘g‘risida ma’lumotlar keltirilgan.