QO‘YLARNING INFEKSION ENTEROTOKSEMIYA KASALLIGINI KLINIK BELGILARI VA PATOLOGOANATOMIK O‘ZGARISHLARI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Annotatsiya: Maqolada qo‘ylarning infeksion enterotoksemiya kasalligini kechishi, klinik belgilari va namoyon bo‘lishi, xarakterli patologoanatomik o‘zgarishlari haqida ma’lumotlar keltirilgan