ITLARDA UCHRAYDIGAN OG‘IZ BO‘SHLIG‘I O‘SMALARINING TARQALISHI, ETIOPATOGENEZI VA KLINIK BELGILARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada itlar orasida keng tarqalgan og‘iz bo‘shligi o‘smalarining itlar orasida tarqalish darajasi, kelib chiqish sabablari va klinik belgilari bo‘yicha ma’lumotlar berilgan.