BUZOQLARDA KLINIK – FIZIOLOGIK KO‘RSATKICHLARNI YOSHGA BOG‘LIQ HOLDA O‘ZGARISH DINAMIKASI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada buzoqlarning klinik-fiziologik ko‘rsatkichlarini ularning yoshga bog‘liq holda o‘zgarish dinamikasini aniqlash bo‘yicha tadqiqotlar natijasi bayon etilgan