QUYONLARNING O‘SIB VA RIVOJLANISHIGA HAMDA SAQLANUVCHANLIK DARAJALARIGA BIOSTIMULYATORLARNING TA’SIRINI O‘RGANISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Annotatsiya: Ilmiy maqolada quyonlarning o‘sib va rivojlanishiga hamda saqlanuvchanlik darajalariga biostimulyatorlar Vinoral, Spektra vit A D3E-122, hamda Introvitning ta’sir doiralari berilgan. Summary: The scientific article describes the effects of biostimulants Vinoral, Spektra vit A D3E-122, and Introvit on the growth and development of rabbits, as well as the levels of preservation