BALIQLAR KASALLIKLARINI PAYDO QILUVCHI OMILLAR (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada baliq kasalliklarining paydo bo‘lishiga turli omillar sabab bo‘lishi va ularning turlari xaqida so‘z yuritiladi