IJTIMOIY PSIXOLOGIYA (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Annotasiya: Ushbu maqolada ijtimoiy psixologiyaning hayotimizda tutgan oʻrni uning paydo boʻlishi predmeti vazifalari va zamonaviy psixalogiya haqida maʼlumotlar berilgan.Аннотация: В данной статье представлена информация о роли социальной психологии в нашей жизни, ее возникновении, предметных задачах и современной психологии.Abstract: This article provides information about the role of social psychology in our life, its emergence, subject tasks, and modern psychology.