DUNYO ONAM MEHRI ILA CHIROYLI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada ona mehri va uning inson hayotidagi o‘rni yoritilgan. Onaning mehribonligi, fidoyiligi va sabr-toqati tufayli dunyo go‘zallik va iliqlik bilan to‘lib-toshadi. Maqolada ona mehrining inson tarbiyasidagi roli, uning jamiyatdagi o‘rni va ilmiy nuqtai nazardan onalikning ta’siri keng yoritiladi. Tadqiqotlar asosida onaning mehribonligi va tarbiyaning inson hayotiga qanday ta’sir ko‘rsatishi tahlil qilinadi.