BO‘LG‘USI DIRIJOR (O‘QITUVCHI)NING FAOLIYATI MAZMUNI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada bo‘lg‘usi dirijor-o‘qituvchining kasbiy faoliyati, uning san’at va pedagogika sohasidagi ahamiyati, shuningdek, o‘quv jarayonida egallashi lozim bo‘lgan asosiy bilim va ko‘nikmalar haqida so‘z yuritiladi. Dirijorlik san’atining mohiyati, o‘qituvchining musiqiy ta’lim tizimidagi o‘rni va uning kasbiy mahoratini shakllantirish yo‘llari tahlil qilinadi.