MAHALLIY BOG ‘LAMNING TURLARI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola  mahalliy bog‘lamning turlari turlari , bu borada olib borilayotgan ishlar , bog’lam  bemorlarga nima uchun kerak ekanligi haqida malumotlar beradi.