BEMORLARGA PSIXOLOGIK YORDAM KO‘RSATISHNING AHAMIYATI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada bemorlarning psixologik holatini qo‘llab-quvvatlash muhimligi va hamshiralarning bu jarayondagi roli yoritiladi. Sog‘liqni saqlash tizimida psixologik yondashuvning ahamiyati va samarali usullari tahlil qilinadi.