JALOLIDDIN MANGUBERDI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada o’quvchilar Xorazmshohlar davlatining so‘nggi hukmdori, mohir sarkarda Jaloliddin Manguberdining hayoti,mohir sarkarda ,buyuk vatanparvar jangchi sifatida o’rganadilar.