BUGUNGI KUNDA QASHQADARYO VILOYATIDA TOGʻ TURIZMINING AHAMIYATI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Hozirgi kunda milliy iqtisodiyotga yuqori daromad keltiradigan istiqbolli tarmoqlardan biri - bu turizmdir. Shu sababli ham turizim soxasiga juda katta e’tibor qaratilmoqda. Ushbu maqolada Qashqadaryo viloyatida tog’ turizmi hamda uning ahamiyati to’g’risida chuqur mulohazalar yuritilgan.