TA’LIM SIFATINI ANIQLASHDA GOOGLE FORM-DAN FOYDALANISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Bugungi kunda ta’lim sifatini baholashda raqamli vositalar qo‘llanishi zamonaviy yondashuvning ajralmas qismiga aylangan. Shu jihatdan, Google Forms bepul, qulay va samarali vosita sifatida ta’lim sifatini tahlil qilishda keng qo‘llanilmoqda. Ushbu vosita ta’lim muassasalariga o‘quv jarayonini baholash, talabalar va o‘qituvchilarning fikrlarini tahlil qilish, shuningdek, ta’lim sifatini oshirishga oid ma’lumotlarni yig‘ishda katta yordam beradi.