ZAMONAVIY ISHLAB CHIQARISH TEXNOLOGIYALARINI O'RGATISH METODOLOGIYASI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqola talabalarga zamonaviy ishlab chiqarish texnologiyalarini o'rgatish metodologiyasiga bag'ishlangan. Maqolada ishlab chiqarish jarayonlarida qo'llaniladigan zamonaviy texnologiyalar, ularning ta'limda qo'llanilishi, talabalarga texnologik bilimlarni o'rgatish metodlari va pedagogik yondoshuvlar tahlil qilinadi. Zamonaviy texnologiyalarni o'rgatish, talabalarga amaliy ko'nikmalarni rivojlantirish, ijodiy va innovatsion fikrlashni oshirishda katta ahamiyatga ega. O'quvchilarning ishlab chiqarish jarayonlarini tushunishlari, yangi texnologiyalarni qo'llashga tayyor bo'lishlari va real sharoitlarda ishlashga ko'nikmalari ortadi.