OʻQUVCHILARGA MILLIY HUNARMANDCHILIGIMIZNI OʻRGATISH METODOLOGIYASI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola o'quvchilarga milliy hunarmandchilikni o'rgatish metodologiyasini o'rganishga bag'ishlangan. Maqolada milliy hunarmandchilikning ahamiyati, uning tarixi, turlari va metodologik asoslari batafsil yoritilgan. O'quvchilarga hunarmandchilikni o'rgatishda nazariy va amaliy yondashuvlarning o'rni, interaktiv metodlar, ko'rgazmalar va zamonaviy texnologiyalarni qo'llash kabi usullar ko'rib chiqiladi. Shuningdek, maqolada milliy hunarmandchilikni o'rgatish jarayonida o'qvchilarda qiziqish uyg'otish va milliy madaniyatni saqlash muhimligi ta'kidlanadi.