KAMBAG‘ALLIK QIQARTIRISH MUAMMOSI VA UNI BARTARAF ETISHNING O‘ZIGA XOS MASALALARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada kambag‘allik tushunchasi, kambag‘allik muammosi va uni mamlakatda bartaraf etishning o‘ziga xos xususiyatlari yoritilgan.