PIYOZNING ZARARKUNANDALARI VA KASALIKLARGA QARSHI KURASHLARNI O`RGANGAN OLIMLAR (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Piyozni  ekish usullari va ularning afzaliklari hamda  ularni yangi usularda hosildorligini ko`paytirish usullari.Urug` sarfi va ularni ko`chati orqali ekish samaradorliglari.