IAS 12 STANDARTI TUSHUNCHASI VA QO‘LLANILISHI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu tezisda IAS 12 Standarti tushunchasi, uning tamoyillari, soliq majburiyatlarini keltirib chiqairshdagi ahamiyati keltiriladi. Shuningdek,  IAS-12 standartining qo‘llanilishi va unga ta’sir etuvchi faktorlar bo‘yicha ma’lumotlar beriladi.