THE IMPORTANCE OF TARGET WHEN YOU ARE LEARNING ENGLISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada ingliz tilini o‘rganishning bugungi global dunyoda qanday ahamiyatga ega ekanligi va tilni o‘rganishdagi to‘g‘ri maqsadlarni belgilash zarurati haqida so‘z yuritiladi. Muallif ingliz tilini faqat sertifikat olish yoki tashqi muvaffaqiyatlarga erishish uchun o‘rganayotgan o‘quvchilarning qisqa muddatda o‘rganib, tezda unutilishiga olib keladigan yondashuvlardan ogohlantiradi. Shuningdek, til bilishning shaxsiy rivojlanish va global madaniyatlarni anglashdagi ahamiati, uni o‘rganishdagi eng samarali yondashuvlar muhokama qilinadi.