VOLEYBOL O‘YINI TEXNIKASINI QISMLARGA BO‘LIB O‘RGATISH TEXNIKASI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada voleybol o'ynashning texnik usullarini qismlarga bo'lib o'qitish metodikasi ko'rib chiqiladi. Texnikani bosqichma-bosqich o'zlashtirishning asosiy yondashuvlari tahlil qilinadi va metodning afzalliklari, shu jumladan elementlarni bosqichma-bosqich integral o'yin harakatlariga birlashtirish bilan tabaqalashtirilgan o'rganish asoslanadi. Tadqiqot izchillik, tizimlilik va didaktik moslashuv tamoyillariga asoslanadi, bu o'yin texnikasi va taktikasini samarali rivojlantirishga yordam beradi.