ONA TILI VA ADABIYOT FANLARINI O`QITISHDA INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu  maqolada    Bugungi  kunda bir  qator  rivojlangan  mamlakatlarda ta’lim-tarbiya jarayonining samaradorligini kafolatlovchi zamonaviy pedagogik texnologiyalarni qo’llash borasida katta tajriba asoslarini tashkil etuvchi metodlar interfaol metodlar  nomi  bilan  yuritilayotganligi,  darslarni  qiziqarli  va  samarali  o`tkazishda  interfaol metodlardan foydalanib dars o`tish haqida so`z boradi.