ENERGETIKA MUHANDISLARINING KASBIY RIVOJLANISHIDA CHET TILLARINING RO‘LI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada, energetika muhandislarining kasbiy rivojlanishida chet tillarini oʻrganishning ahamiyati tahlil qilinadi. Global miqyosda energetika sohasi doimiy rivojlanib, yangi texnologiyalar va innovatsiyalar bilan boyib borayotgan bir paytda, xalqaro hamkorlik va ilmiy tadqiqotlarda ishtirok etish uchun chet tillarini bilish muhim omil hisoblanadi.  Shuningdek, energetika muhandislariga chet tillarini o‘rganish bo‘yicha tavsiyalar beriladi.