RIVOJLANTIRUVCHI MUHIT TA’LIMIY FAOLIYATNI TASHKIL ETISH MASALASI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maktabgacha ta’lim tashkilotlarida bolalar uchun ijodiy rivojlantiruvchi muhitni yaratish ularning to‘laqonli ta’lim olishlarining asosiy omillaridan biridir. mazkur maqolada rivojlantiruvchi muhit ta’limiy faoliyatni tashkil etish masalasi yoritilgan.