“YOZMA ISH TURLARI TARKIBIDA ESSENING AHAMIYATI” (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada yozma ish turlari, insho, diktant, ijodiy bayonning o`quvchilar yozma savodxonligini oshirishdagi ahamiyati, BMBA test sinovlari talablariga aylanib borayotgan esse haqida fikr va namunalar, o‘quvchilar kreativ fikrlashini oshirishda essening o‘rni haqida so‘z yuritiladi.