ALIXONTO’RA SOG’UNIYNING ILMIY MEROSIGA TERAN NIGOH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada ilk o’zbek marshali, Sharqiy Turkiston Jumhuriyatining Birinchi Prezidenti va raisi, Islomiy ilmlar borasida yetuk olim, shuningdek, tibbiyot bilimdoni, tarjimon, shoir Alixonto’ra Sog’uniyning ilmiy merosi haqida ma’lumot beriladi.