O’SIMLIKLAR BILAN QO’LLANILADIGAN MO’JAZ ARXITЕKTURA FORMALARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Kichik me'moriy shakllar - bu binolar hududida yoki shahar joylarida funktsional yoki dekorativ maqsadlarda xizmat qiladigan kichik tuzilmalar. Ular turli xil materiallardan tayyorlanishi va turli shakllarga ega bo'lishi mumkin.