RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR YORDAMIDA SINFDAN TASHQARI TARBIYAVIY ISHLARNI TASHKILLASHTIRISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada raqamli texnologiyalar yordamida sinfdan tashqari tarbiyaviy ishlarni tashkil etish masalalari ko‘rib chiqilgan. Raqamli vositalar orqali o‘quvchilarning qiziqishini oshirish, ularning bo‘sh vaqtini mazmunli o‘tkazish va tarbiyaviy ishlarning samaradorligini ta’minlash imkoniyatlari yoritilgan. Shuningdek, raqamli platformalar, onlayn viktorinalar, virtual ekskursiyalar va gamifikatsiya usullarining afzalliklari va ularni qo‘llash yo‘llari haqida ma’lumot berilgan.