ZAHiRIDDIN MUHAMMAD BOBUR. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada shoh va shoir yetuk sarkarda Zaxriddin Muhammad Boburning yoshlik davri, Samarqanda taxti uchun kurashlari, Shayboniylar bilan olib borgan janglari va Kobul va Hindiston sari yurishlari haqida ma`lumot beriladi.