CHET TILINI MUSTAQIL O‘RGANAYOTGANLARDA GAPIRISH KO‘NIKMASINI RIVOJLANTIRISH KLASTERLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada bugungi kunda taʼlim sohasidagi asosiy oʻrinlarni egallab turgan chet tilini oʻrganish va uni oʻrganishdagi end samarali va zamonaviy usul hisoblanuvchi kommunikativ, gapirish orqali tilni shakllantirish, undagi eʼtiborli jihatlar, hamda tilni shakllantirishdagi eng samarali metodlar koʻrib chiqiladi.