TISHLARNI ATRAVMATIK OLIB TASHLASHNING YANGI JIHATLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada tishlarni atravmatik olib tashlash usullarining zamonaviy jihatlari ko‘rib chiqiladi. An’anaviy jarrohlik usullariga nisbatan kamroq invaziv bo‘lgan bu texnologiyalar bemorlar uchun qulayroq va og‘riqsizroq hisoblanadi. Maqolada yangi usullar, asbob-uskunalar va ularning afzalliklari haqida ma’lumot beriladi. Shuningdek, tishlarni olib tashlash jarayonida yumshoq va qattiq to‘qimalarni minimal shikastlantirish tamoyillari tahlil qilinadi.