O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASINING TIL SOHASIDAGI SIYOSATI, UNING IJTIMOIY-SIYOSIY AHAMIYATI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada bugungi kunda ajdodlardan avlodlarga o‘tib kelayotgan bebaho meros sifatida ona tilimizni asrab-avaylash, boyitish, uning davlat tili sifatidagi nufuzini orttirish yo‘lida keng miqyosli ishlarni amalga oshirish, shu tildaish yuritish nufuzini oshirish ustuvor vazifalardan biri ekanligi yoritilgan.