BUXORO XONLIGI TASHKIL TOPISHIDA UBAYDULLAXONNING SIYOSIY FAOLIYATI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada Mahmud Sultonning o‘g‘li Ubaydullaxon hayotihuningdek uning hukmronligi davrida yuz bergan siyosiy jarayonlar manba va adabiyotlat tahlili asosida ochib berilgan.