JADIDCHILIK HARAKATI MA’RIFATLI VA BARKAMOL AVLOD TARBIYASI MASALALARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada jadidlar kelajak avlodning barkamolligini va tarbiyasini yetuk bo’lishi uchun harakatlari haqida ma’limot berilgan.