TARIX FANINI O’QITISHDA INTERAKTIV METODLARDAN FOYDALANISH MASALASI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Noan’anaviy  interfaol,  samarali  tarix  darslarida  esa o'tmish   haqida   ishonchli   ta'riflar   va   tushuntirishlarga   erishish   uchun yuqorida  aytib  o'tilgan  ko'nikmalar  va  tarix  o’qitish  metodikasidan foydalanishga  urg’u  beriladi.   Ushbu   maqolada   tarix fanini o’qitishda  interaktiv metodlardan foydalanish masalasi yoritilgan.