TIBBIYOT OLIYGOHLARIDA ODAM ANATOMIYASI FANINI O’QITISHDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR - Xodjaeva Naimaxon Umirzaqovna (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada tibbiyot oliygohlarida anatomiya fanini o’qitishda innovatsion texnologiyalardan foydalanish samaradorligi tahlil qilinadi. Virtual reallik, 3D modellashtirish va sun’iy intellekt yordami bilan ta’lim jarayonini takomillashtirish imkoniyatlari ko’rib chiqiladi.