GLOBALLASHUV JARAYONIDA TINCHLIK MADANIYATINI SHAKLLANTIRISHNING MUHIM JIHATLARI - Mirzaliyev N.A. (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu moqolada bugungi kundagi globallashuv jarayonining ijobiy va salbiy jihatlarini inobatga olgan holda jamiyat hoyotida tinchlik mаdaniyatini qaror toptirishning o‘ziga xos tomonlari yoritib berilgan.