TIBBIYOT HAMDA FAN VA TEXNALOGIYALAR TARAQQIYOTINING DOLZARB MUAMMOLARI - Azimjanova Feruza Abdurashidovna; Murodullayeva Muxlisa Farxod qizi (PEDAGOGS, 2025)
Annotasiya: Maqolada eng dolzarb sohalar hisoblangan tibbiyot hamda fan va texnalogiyalar rivojlanish jarayonidagi bir qancha muammolar e’tirof etiladi va bu vaziyatni bartaraf etish maqsadida turli yechim va takliflar ko‘rib chiqiladi. Ushbu sohalarni o‘z ichiga olgan ma’lum mavzulardagi muammoli jihatlarni (masalan, yurak-qon tomir kasalliklari bo‘yicha) hal qilish uchun O‘zbekiston Respublikasi Prezidentining tashabbuskor harakatlari tahlil etiladi.