CHАQOLOQLАRDА OTIT (QULOQ YaLLIGʼLАNISHI) KАSАLLIGI VА ULАRNING OLDINI OLISH CHORАLАRI - Karimbayev Shaxrambay Dexkanbayevich (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada chaqaloqlarda otit (quloq yalligʼlanishi) kasalligi, uning sabablari, belgilari va davolash usullari tahlil qilingan. Shuningdek, otitning oldini olish boʼyicha profilaktik chora-tadbirlar haqida maʼlumot berilgan. Tadqiqot metodologiyasiga adabiyotlar tahlili, klinik kuzatuvlar va mutaxassislar fikrini oʼrganish kiritilgan.