БОШЛАНГИЧ СИНФ ЎҚУВЧИЛАРИНИНГ ОТА-ОНАЛАРИГА ПЕДАГОГИК БИЛИМ БЕРИШ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИ - Турснунова Шахноза Собиржановна (PEDAGOGS, 2025)
Аннотация: Бошланғич синф ўқувчиларининг яъни боланинг шахс сифатида шаклланиши ва таълим-тарбия жараёнида муваффақиятга эришишида ота-оналарнинг ролининг ахамияти хамда уларнинг ота-оналарига педагогик билим бериш хақида фикр юритилган.