BEZAK BERUVCHI ELEMENTLARNI TAYYORLASH - Rayimova Shabnam Akrom qizi (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola bezak beruvchi elementlarni tayyorlashning zamonaviy usullari va texnologiyalarini o’rganishga bag’ishlangan. Unda turli materiallardan (yog’och, metall, plastmassa va boshqalar) bezak elementlarini tayyorlashning texnologik jarayonlari, uskunalar va asboblar tahlil qilinadi. Maqola bezak beruvchi elementlarni tayyorlashda innovatsion yondashuvlar va dizayn echimlarini ko’rib chiqadi.