AYOLLAR YAXLIT BICHIMI BLUZKASINI ANDOZASINI TAYYORLASH GAZLAMAGA JOYLASHTIRISH VA BICHISHI - Xasanova Munisa Abdimuradovna (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola ayollar yaxlit bichimli bluzkasini andozasini tayyorlash, gazlamaga joylashtirish va bichish jarayonlarini o’rganishga bag’ishlangan. Unda andoza tayyorlashning bosqichlari, gazlamaga joylashtirishning asosiy qoidalari va bichish texnologiyasi batafsil yoritilgan. Maqola tikuvchilik sohasida faoliyat yuritayotgan mutaxassislar va qiziquvchilar uchun mo’ljallangan.